Sport

2016.02.06. 16:23

Teke - Magabiztos győzelem, meglepő vereség

Zalaegerszeg - A tekézők Szuper Ligájában középcsapatok ellen léptek pályára a zalaiak. A ZTK FMVas férfi csapata hazai pályán biztosan nyert, a ZTE ZÁÉV meglepetésre kikapott Tatabányán.

Zalai Hírlap Sport

A ZTK FMVas nem engedte, hogy a  Ferencváros bizakodjon a pontszerzésben, netán a győzelemben. Az első sorban játszók közül Járfás Szilárd kiválóan dobott 633 fás teljesítményével csapata legjobbjának bizonyult, mellette Fehér Zoltán is biztosan hozta a meccspontot, egyedül Pákai Zsolt  kapott ki, a ZTK egykori játékosától Farkas Sándortól. A második sorban Nemes  Attila és Kozma Károly egyaránt több, mint 100 fával verte ellenfelét. Fehér László, a csapat játékos-edzője kikapott egykori tanítványától Botházy Pétertől. A  zalaiak végül magabiztosan nyertek. ZTK FMVas – Ferencvárosi TC  6 : 2 (3509 : 3371).

A ZTE ZÁÉV  női együttese  a középcsapatnak számító Tatabánya vendégeként lépett pályára. A hazaiak otthonukban  bár mely együttesre  veszélyesek. A ZTE-ből Csurgai és Horváth - betegség, illetve sérülés  miatt - hiányzott. Az első sorban Airizer Emese biztosan hozta a meccspontot, Kovács Dóra balszerencsésen  egy fával elbukta. A középsősorban jött a”feketeleves” a vendégeknek. A házigazdák erősen közepes teljesítménnyel is begyűjtötték a meccspontokat ráadásul jelentős fa előnyre tettek szert. A befejező körben pályára lépő zalaiak becsülettel küzdöttek, megszerezték a meccspontokat, több ütött fáért járó két ponttal  a házigazdáké lett a győzelem. Tatabánya – ZTE ZÁÉV  5:3 (3293 : 3244).

Címkék#teke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!