Sport

2016.03.28. 12:13

Teke párosok viadala

Zalaegerszeg – A ZEUS SE, valamint a Városi és Körzeti Tekézők Egyesületeinek Szövetsége a városi önkormányzat támogatásával rendezte meg az I. Németh István Emlékversenyt.

Varga Andor

A dobogós párosok: balról a 2. helyezett Pais János és Büki László (Botfai LSC), középen a győztes Paréj Vilmos (Tungsram SE, a képről hiányzik a párja, Györe János), jobbra a bronzérmes Torma Roxána és Sebes Tibor (Bocfölde SE). Fotó: VKTESZ

Az andráshidai Roxy-csarnokban újszerű viadallal emlékeztek a szervezők a fiatalon, tragikus körülmények közt elhunyt sporttársra, hiszen a versenyen párosok vetélkedtek 2-szer 80 vegyes gurítással, illetve csapatversenyt is hirdettek (itt csapatonként 2 páros eredményét vették figyelembe). Végeredmény. Párosok: 1. Györe János, Paréj Vilmos (Tungsram SE) 360 fa, 2. Büki László, Pais János (Botfai LSC) 354, 3. Torma Roxána, Sebes Tibor (Bocfölde SE) 353. Csapatok: 1. Botfa 690, 2. Bocfölde 686, 3. ZEUS SE „A" 682.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!