Sport

2016.10.25. 13:57

Tizenhárom gól és Göcsej SK vereség

A férfi futsal NB I hatodik fordulójában a fővárosi Aramis SE-hez látogatott a Göcsej SK. A zalaiak a győzelem reményében utaztak, de nem sikerült a bravúr Budaörsön.

Jóna István

Aramis SE - Göcsej SK 9-4 (5-4)

Budaörs, Jv: Szabó Ferenc Szilárd (Takács, Szűcs)

Göcsej SK: Balikó, László, Apatini, Kottán, Nagy, Cserék: Cseresnyés, Gorjánácz, Szőke, Lukács, Németh, Horváth D., Gugcsó, Tóth, Borsi, edző: Bagó Gábor

Gólszerzők: Szeghy, Roni (3), Bognár (2), Korozmán (2), Pál, ill. Tóth, Apatini, Gorjanácz, Gugcsó,

Egy mozgalmas, gólokban gazdag első félidőt produkáltak a csapatok. A 3. percben a hazaiak szereztek vezetést, amire 24 másodpercen belül jött az egyenlítés Tóth révén.  Másfél perc kellett az újabb hazai gólhoz. Az látszott, hogy a védekezés nem úgy működik a Göcsejnél, ahogy az előző fordulókban. A 9. perc elején Apatini lövése pattant meg Szeghin és így egyenlíteni tudott a zalai együttes. Majd egy perccel később Gorjanácz találatával már a vendégek vezettek. Ne volt megállás a 13. percközepén Gugcsó már a negyedik gólt szerezte és ezzel 4-2-re vezettet a Göcsej. Sajnos ezt követően nem koncentráltak eléggé a zalai játékosok és a félidőben még két gólt szerezve fordított az Aramis (5-4).

A második játékrészt szívesen elfelejtenék az egerszegiek, ugyanis nem tudtak rendesen felpörögni a mérkőzésen és ezt a hazaiak megérezték és kegyetlenül kihasználták a hibáikat. Hat perc játék után sorozatban jöttek a hazai gólok és így a végére egy szoros első félidő után magabiztos győzelmet aratott a fővárosi együttes (9-4).

Bagó Gábor:- Nem tudtuk azt a játékot hozni, mint az előző fordulókban. Vezettünk 4-2-re, de ezt követően nem tudtuk megállítani a hazai rohamokat. Távol védekeztünk az embereiktől és nem koncentráltunk megfelelően. Emellett érdekes játékvezetői ítéletek is végigkísérték ezt a találkozót. Ettől függetlenül nem játszottunk jól, sőt mélyen a tudásunk alatt. Remélem ez egy kijózanító vereség volt.

A Göcsej SK vereségével maradt a hetedik a tabellán. A folytatásban majdnem két hét szünet következik így legközelebb november 7-én, hazai pályán fogadják majd a Dunaferr csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!