Sport

2017.07.07. 16:22

Tizenötből tizenöt gróti győzelem

ZALASZENTGRÓT Nagy sikerrel rendezték meg a "Kézilabda az iskolában" elnevezésű programon belül életre hívott országos Sulikézi Fesztivál utolsó fordulóját Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémián.

Kerkai Attila

A háromnapos eseményen több mint 1250 gyerek lépett pályára, 124 csapat több mint 200 mérkőzést játszott. Ott voltak az eseményen és lelkes szurkolótábor kísérte a zalaszentgróti Deák Ferenc Általános Iskola 4. osztályos lány szivacskézilabda-csapatát.

Az első két forduló után - Budapest, Vasas csarnok; Martonvásár - Balatonbogláron is nagy sikert arattak a szentgróti lányok. Szurkolótáboruknak és kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően sokan felfigyeltek a zalai csapatra. A Sulikézi Fesztivál három fordulóján 15 mérkőzésből 15 győzelem lett a csapat mérlege. Juhász István, az akadémia szakmai igazgatója is dicsérte a Zalaszentgróton folyó szakmai munkát és persze azt a közel hetven, egyenpólós szurkolóból álló tábort is, amely biztatásával nagyban segítette a lányokat a szép siker elérésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!