Sport

2016.05.25. 08:46

Újabb 4 évre Friss Szabolcsot választották meg elnöknek a Göcsej SK-nál

A Göcsej Sport Klub közleményét változtatás nélkül közöljük.

A Göcsej Sport Klub 2012. június 17-én alakult, a tisztségviselők 4 évre kaptak megbízást, így időszerűvé vált a tisztújító közgyűlés megtartása, melyre 2016. május 24-én került sor.

A közgyűlésen a tagok újabb 4 évre Friss Szabolcsot választották meg elnöknek, az Elnökség és a Felügyelő Bizottság összetételében azonban változások történtek. Az egyesület működését értékelve a tagok megállapították, hogy az elmúlt 4 évben a klub a várakozások feletti teljesítményt és sikereket ért el, olyan létszámú és széles spektrumú szervezetté vált a Göcsej SK, ami szükségessé tette a szervezeti struktúra átalakítását. Az egyesület racionális és hatékony működése érdekében az Elnökség feladatai és jogkörei is bővültek, míg a Felügyelő Bizottság számára is nagyobb hatásköröket határoztak meg a tagok.

Az elkövetkező 4 évben Friss Szabolcs elnök munkáját az Elnökségben Rózsa Árpád és Major Gábor segíti, míg a Felügyelő Bizottságban dr. Wolf László vezetése mellett Sümegi István és Bognár Nándor lát el feladatokat.

A Göcsej Sport Klub a jövőben is szeretne meghatározó szerepet vállalni a helyi sportéletben, eredményeinkkel tovább kívánjuk erősíteni Zalaegerszeg és a térség hírnevét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!