Újoncok ellen, de micsoda különbség...

2017. február 10., 18:40 szerző: Kühne László, Kerkai Attila fotós: Szakony Attila
komment
Nagykanizsa/Zalaegerszeg - A sakkozó NB I-es csapatbajnokságában ezúttal mindkét zalai együttes idegenben ül asztalokhoz, s az is közös bennük, hogy az újonc csapatokhoz látogatnak. Különbség mégis van...
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A bajnoki címvédő és a tabella élén álló Aquaprofit-Nagykanizsai TSK együttesének vasárnap sincs miért nagyon idegeskednie a Honvéd-Lila Futó egysége ellen. A kanizsaiak eddig 45,5 pontot szereztek, tízzel megelőzve a 2. helyen álló DVTK csapatát.

- Biztosan szeretnénk nyerni a várakozásainknál valamivel gyengébben szereplő "honvédos" Lila Futó ellen - fogalmazott előzetesen Papp Nándor kanizsai csapatvezető. - Igaz, tulajdonképpen a Honvédról beszélünk, hiszen a patinás múlttal rendelkező egyesület a nyáron fuzionált az NB I-be feljutott együttessel. Ezúttal is győzelemre készülünk.

A kanizsaiak (jobbról, elöl éltáblásuk, Balogh Csaba) a legutóbbi, Pénzügyőr elleni meccsükön. Vasárnap szintén győzni akarnak
Fotó: Szakony Attila

A Z. Csuti-Hydrocomp SK csapata pedig a másik újonc, a második helyen álló DVTK vendége lesz. Horváth Tamás, az egerszegiek szakmai vezetője szerint nem nekik áll a zászló a kerete összetételét illetően bombaerős miskolciak ellen.

- Még négy forduló van vissza, a mostanit követően három olyan ellenfelünk lesz, akik ellen egyenlő eséllyel rendelkezünk. Ezeken kellene kiharcolni a bentmaradást, hiszen csak ez lehet a célunk - mondta Horváth Tamás.

 

Kühne László, Kerkai Attila

2017. február 10., 18:40 szerző: Kühne László, Kerkai Attila fotós: Szakony Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...