Sport

2015.07.05. 15:14

Úszó ob - Újabb ezüstérmet szerzett Molnár Flóra

Nagykanizsa - A Győrben lezajlott felnőtt országos úszóbajnokságon szombaton második ezüstérmét is megszerezte a Dél-zalai Vízmű SE kiválósága, Molnár Flóra.

Kühne László

Az 50 méteres gyorsúszásban a nagykanizsai sportoló bajnoki címvédőként indult, és nem titkolta, hogy kettőzött erővel is készült a számra. Talán ezért is vált valamelyest görcsössé az úszása a nyílt (külföldi úszókat is felvonultató) fináléban, ahol 25,76 másodperces idővel negyedik lett. A magyar riválisok közül azonban csak egy, a győri Jakabos Zsuzsa tudta megelőzni Flórát, aki így ezüstérmet nyert az ob-n.

- A 100 m gyorson szerzett ezüstnek azért örültem különösen, mert nem gondoltam volna, hogy 56 másodperc alá be tudok menni - értékelte a győri napokat Molnár Flóra. - Aztán az 50 m pillangó sem sikerült rosszul a döntő 5. helyével, mivel azt is egyéni csúccsal szereztem meg. Azt azonban nem tagadom, hogy az 50 m gyorsban többet vártam magamtól, de utólag ennek a második helynek is nagyon örülök. És abban is bízom, hogy a jövőben az időmet a fő számomban is javítani tudom majd.

Molnár Flóra sajnos kicsit görcsösen úszott a döntőben. Fotó: Szakony Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!