Sport

2016.09.03. 17:30

Utánpótlás és felnőtt viadalt rendeztek Nagykanizsán

A száz négyzetméterre jutó bombázók létszáma igencsak kiugró volt a dél-zalai város Petőfi utcájának környékén szombaton.

Kühne László

Nem, nem valami katonai reptér költözött a dél-zalai városba, hanem az ismét benépesült kanizsai motocross-pályán a motoros utánpótlás minicross bajnoki fordulóját, illetve a felnőtt Mxmania sorozat futamait rendezték, egy-egy ilyen rendezvény pedig vonzza a csinos hölgyeket.

A szombati viadal keretében gyerekversenyeket is rendeztek Kanizsán

Százötven motoros pattant nyeregbe szombaotn a kanizsai dimbes-dombos pályán, déltől már alig lehetett parkolóhelyet találni a bejárat környékén. A mezőny nemzetközi volt, hiszen nem kevés osztrák és szlovén motoros is húzta a gázkart motorján.

- Tényleg jó volt látni, hogy ennyien összejöttek és a futamok színvonalára sem lehetett panasz - fogalmazott a sportban mindenevő Dávid már az UFC Nagykanizsa- Teskánd megyei labdarúgó mérkőzés végén. A döntő futamokról viszont az ifjú sportkedvelő - mivel a Bányász-pálya felé vette az irányt - lemaradt, lévén azokat késő délután bonyolították a kanizsai motokrossz-pályán. K. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!