Ütős lesz a szombat

2017. április 21., 06:00
komment
Zalaegerszeg - Öt ország húsz versenyzője lép ketrecbe a Vulcano MMA Újratöltve elnevezésű küzdősport gálán a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban április 22-én 18 órától.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egyre népszerűbb hazánkban is a vegyes küzdősportokat tömörítő MMA versenyrendszer. Két évvel ezelőtt a Magyar MMA Prémium Liga egy gálával már bemutatkozott Zalaegerszegen és a sikeren felbuzdulva az idei versenysorozatba is beillesztették állomásnak a várost. A zalaegerszegi gála főszervezői munkáját Őze Balázs vállalta, aki már több éve dolgozik az MMA Prémium Ligával.

A képen az MMA-gála házigazdájával, Berki Krisztiánnal látható Molnár Benjamin (jobbról), aki a főmérkőzést vívja majd Fotó: Jóna István

- A szombati gálára 18 versenyzőt sikerült leszerveznünk, akik 10 kemény mérkőzést vívnak majd a ketrecben. Lesznek amatőr harcosok és lesz egy négyfős profi torna is a programban. A rendezvényen két zalaegerszegi is ketrecbe lép. Az amatőrök között birkózó és bokszoló múlttal rendelkező Dörnyei Attila küzd meg a csecsen származású Aslanbek Waraevvel, a főmérkőzést pedig egy vérbeli harcos, Molnár Benjamin vívja majd a szerb Danijel Spoljariccsal.

Őze Balázs elmondta még, hogy a rendezvény minden helyszínen jótékony célt támogat a bevételéből. Ezúttal a Tipegő Bölcsőde eszközparkjának bővítésébe segítenek be a szervezők. A terveik közé tartozik, hogy Zalaegerszegen létrehozzanak egy olyan küzdősport központot, ahol a kevert harcművészetet választók edzéslehetőségét, képzését is elősegítenék.

2017. április 21., 06:00

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...