Sport

2017.04.05. 19:51

Választani kell: ZTE-Falco vagy ZTE-Puskás...

Amikor a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatának középszakaszbeli sorsolása napvilágot látott, látszott, hogy április 16-án egybeesik a Falco KC elleni meccse a ZTE FC-Puskás FC találkozóéval. Hiába egyeztettek, így is marad minden...

Kerkai Attila

Korábban mi is írtunk erről, azonban akkor még élt az az információ, hogy a labdarúgó NB II-ben a ZTE FC és a Puskás FC találkozóját a televízió közvetítheti, így a ZTE KK-Falco KC (szintén 18 órai kezdés) bajnoki kosárlabda találkozót éppen „kikerülte” volna a focimeccs.

Ám a tv nem közvetít. A ZTE FC honlapján megjelent hír arról tájékoztat: megpróbálták elérni, hogy Puskás FC elleni mérkőzésüket előbbre hozzák. Ágoston Zoltán klubigazgató a honlapnak elmondta, hogy a Puskás Akadémiát és az MLSZ-t is megkeresték az ügyben, hogy a kezdési időpontot közösen módosítsák 15 órára, de a felcsúti szakmai stáb ettől elzárkózott. Marad tehát az eredeti, 18 órai időpont, pont akkor, amikor a ZTE KK is játszik a Falco KC-val. Az egerszegi és a zalai drukkerek közül sokan mindkét találkozón ott lettek volna, ám választaniuk kell.

A ZTE FC hét végi, Soroksár elleni találkozója viszont vasárnap tévés lesz, ezért 13 órakor kezdődik. Az eddigiekhez képest mindenképpen újdonság lesz, hogy az átadott Északi Tribün is várja már a szurkolókat. A klub tájékoztatása szerint ide főleg a családokat várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!