Sport

2016.12.09. 21:55

Vasárnap estig tart az idei Csarnok Kupa

Zalaegerszeg - Tegnap az Öregfiúk 1. (34+) kategóriával folytatódott az idei Csarnok Kupa teremlabdarúgó torna.

Jóna István

Ám előbb tekintsünk vissza az előző napi, Öregfiúk 2. (45+) korosztály eredményeire, hisz a különdíjasokat pénteki számunkban a lapzárta miatt nem közölhettük.

Íme a lista. Legjobb kapus: Pál Attila (Farmervilág Lenti TE).

Legjobb mezőnyjátékos: Vér Ferenc (Kórház Ajka).

Gólkirály: Molnár Attila (Ostrom Gumiszerviz), 7 találat.

Balázs Zsolt (kék-fehér) a ZTE öregfiúkban nem a kaput védte
Fotó: Jóna István

A pénteki küzdelmek - lévén a mezőnyben több csapat volt - a csütörtökinél is hosszabbra nyúltak, a döntő jóval lapzártánk után kezdődött el. Korábban is volt azonban érdekes történés: lejátszottak két gálamérkőzést. Előbb Zalaegerszeg és Marosvásárhely 20 éves testvérvárosi kapcsolata tiszteletére a két város önkormányzati hivatalainak csapatai csaptak össze és a házigazdák 4-2-re nyertek. Este pedig következett a ZTE-Rába ETO öregfiúk találkozó, melyen igen magabiztos hazai siker született: a korábbi kék-fehér kedvencek (többek közt: Vlaszák, Sebők, Németh T., Kámán, Szabó II., Preisinger) 7-1-re nyertek.

Szombaton a felnőtt torna csoportmérkőzései következnek. A Csarnok Kupa vasárnap estére dől el, illetve aznap, 17.45-től lesz még egy gálamérkőzés, a ZTE-Videoton öregfiúk összecsapás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!