Sport

2017.05.26. 18:50

Sportgála: átadnak díjakat, érmeket és műszereket is

Hévíz - A vasárnap 10 órakor kezdődő hagyományos sportgála keretében nyilvános kézilabdaedzés kezdődik 10.30-kor a sportcsarnokban.

Iglódi Endre

A tréninget a 323-szoros magyar válogatott Kovács Péter vezeti, aki a múlt héten bajnok lett a Vasas női csapatával az NB I/B-ben. A program vendége lesz az 53-szoros válogatott és a bajnoki góllövőlistát vezető Triscsuk Krisztina, aki megsérült és nem tud elutazni a válogatott edzőtáborába, de a hévízi rendezvényt nem hagyja ki.

Hévízen 12.30 és 13 óra között a győri ifjúsági olimpia (EYOF) lángját futók viszok körbe a városban, majd 13 órakor Papp Gábor polgármester adja át a legjobb hévízi sportolóknak járó városi kitüntetéseket a városháza előtt. Ezt követően Kovács Péterrel közösen a bajnoki ezüstérmeket adják át a Hévíz NB II-es női kézilabdacsapata tagjainak és vezetőinek.

És lesz még egy átadás: 14 órakor a megye vezető kézilabda szakosztályai Varga Sándortól, a Zala Megyei Kézilabda Szövetség elnökétől kapnak orvosi műszereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!