Sport

2016.07.25. 18:15

Vasárnapi végjáték Kiskanizsán

Nagykanizsa - Az elmúlt hét végén kialakult Kiskanizsán, a 43. Móricz Kupa kispályás labdarúgótornán a legjobb négy mezőnye. A városrészi utcák és terek bajnokságán vasárnap játsszák majd le a helyosztókat.

Kühne László

Az utcák, terek focibajnokságán a felnőtteknél egyébként már az első hét vége után élre állt négyes folytathatja július 31-én, vasárnap a küzdelmeket. Az állás menet közben, a nyolc csapat körmérkőzése során csak annyiban változott, hogy a Bajcsai II. és a Szepetneki utca hátrébb csúszott, az alapszakaszt pedig végül a címvédő Bajcsai I. utca nyerte meg. Az öregfiúk torna közben már véget is ért: győzött a Felsőtemető utca, a Bajcsai I., a Varasdi és a Bajcsai II. együttesei előtt.

Szomjas Szabolcs (fehérben) Lukács mellett a Bajcsai I.-Varasdi öregfiúk meccsen
Fotó: Szakony Attila

A felnőtt alapszakasz végeredménye: 1. Bajcsai I. 18 pont, 2. Bajcsai II. 16, 3. Bajcsy-Zsilinszky 15, 4. Szepetneki 14, 5. Körmös 10, 6. Pivári 6, 7. Nagyrác 3, 8. Malomkert 0.

Az elődöntő párosítása: Bajcsai I.-Szepetneki, Bajcsai II.-Bajcsy-Zsilinszky.

A kiskanizsai torna tehát július 31-én, vasárnap zárul az elődöntők, illetve a helyosztók - így a döntő és a 3. helyért vívott meccsek - küzdelmeivel. A program a városrész műfüves pályáján délelőtt kilenc órakor kezdődik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!