Sport

2015.08.29. 19:34

NB III labdarúgás - Véleményes gól döntött

Az NB III nyugati csoportjában a Tarr Andráshida együttese a csoport egyik favoritjának tartott Mosonmagyróvár vendége volt. A zalaiak kikaptak, ám úgy érzik, hogy egy erősen lesgyanús szituáció döntötte el a három pont sorsát.

Kerkai Attila

Mosonmagyaróvári TE 1904 - Tarr Andráshida 2:1 (1:1)

Mosonmagyaróvár, 400 néző. Jv.: Horváth T.

Andráshida: Hársfalvi Pajor (Major), Török, Balla, Pesti Horváth T., Tóth B. Szegleti, Kovács Gy., Polareczki (Varga M.) Tóth L. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Laki (26., 85..), illetve Kovács Gy. (14.).

Kiállítva: Domanyik (Mosonmagyaróvár, 79.).

Szegleti Gergelyről (balról) kiállították ellenfelét, Kovács György pedig gólt szerzett, de hiába...

A feljutásra egyik esélyes csapat vendége volt szombaton az Andráshida csapata, ám a bátor játék meghozta az eredményét. A 14. percben ugyanis a zalaiak Kovács György révén megszerezték a vezetést. A későbbiekben is egyenrangú ellenfél volt az Andráshida, de a 26. percben Laki egy átlövésből egyenlített. A zalaiaknak voltak lehetőségei, jól is játszott Dobos Sándor csapata, az izgalmak pedig a második félidőre csúcsosodtak ki. Annak is a végére, hiszen a 79. percben Domanyik sokadszorra is csak szabálytalanul tudta megállítani Szegletit, így a hazaiak játékosát kiállították. Közben az Andráshidának voltak nagy helyzetei, például Tóth L. kiugrásánál, de jött a 86. perc, amikor egy lesgyanús szituáció végén Laki eldöntötte a mérkőzést. Az andráshidaiak szerint nem érdemeltek vereséget, sem mutatott játékuk, sem pedig egy ilyen góllal...

Dobos Sándor: A csapat jó hozzáállása mellett sajnos a helyzeteket kihagytuk. A második hazai találatot a két évvel ezelőtti Andráshida ellen lehet, hogy nem adják meg. Véleményes volt ez a találat, de nagyon...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!