Sport

2016.05.20. 16:50

Vereségekkel zártak: A KGDSE a 6., az N. Izzó SE a 10. helyen végzett

Keszthely/Nagykanizsa - A férfi kézilabda NB II-ben is befejeződtek a küzdelmek, így a zalai csapatok is zártak. Csoportjában a keszthely GDSE a 6., míg az N. Izzó SE a 10. helyen végzett.

Góth Imre

Délnyugati-csoport, férfiak:

N. Izzó SE-Kalocsai KC 19-29 (8-14)

Nagykanizsa, 70 néző. Jv.: Akácsos, Nagyvizeli.

Izzó SE: Zsobrák - Bátor 2, Kiss G. 5, Márton R. 2, Gilitsch 4, Molnár L. 3, Tompek. Csere: Dencs Balázs (kapus), Szabó Sz. 2, Füle Cs. 1, Dencs Bálint. Edző: Takács Balázs.

Szezonjuk utolsó mérkőzésére sem sikerült teljes kerettel kiállnia az Izzó SE-nek, és a jobb erőkből álló vendégek már az első félidőben tisztes előnyre tettek szert (22. perc: 4-10). Ahogy azt a szakvezetés részéről elmondták, a pontvadászat tanulsága volt, hogy „rövid cserepaddal" és nem megfelelő edzéslátogatottsággal nem érhető el kiemelkedő eredmény. Nem is lehet más a cél, mint a mostani keret megerősítése. A bajnokság persze tartogatott remeklést is, hiszen Kiss Gergely a góllövőlista élmezőnyében végzett - ezúttal negyedik lett 136 találatával.

Jó: Gilitsch.

Északnyugati-csoport, férfiak:

Keszthely GDSE-Tatabánya KC-Budaörs U23 25-28 (9-15)

Hévíz, 100 néző. Jv.: Csányi, Zörgő.

Keszthely GDSE: Szemerédi - Baranyai Zs. 7, Csiszár 3, Baranyai N. 5, Hunkár, Kovarszki 7, Sasvár 1, csere: Pádár Ma. (kapus), Dohárszki 2, Pádár Má., Kretz. Játékos-edző: Baranyai Norbert.

A dobogós helyezett vendégek ellen két játékosát is nélkülözte a Keszthely, amely ellen ellépett a Tatabánya, de a félidőben összeszedték magukat a házigazdák. A bajnokság utolsó mérkőzésén odatették magukat a szoros eredmény kialakítása érdekében, amiért dicséret illet mindenkit.

Jók: Kovarszki, Sasvár, Szemerédi, Baranyai Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!