Sport

2016.08.25. 16:20

XII. Mozdulj Balaton találkozó Vonyarcon

Vonyarcvashegy - Szombaton, a XII. Mozdulj Balaton Sporttalálkozóval ér véget az idei Mozdulj Balaton szabadidős programsorozat. A szervezők immár hagyományosan Vonyarcvashegyre, a Lidó strandra várják a 36 résztvevő strand együtteseit.

Kerkai Attila

A helyi szervezők ebben az évben összesen 37 helyszínen, 17 Veszprém, 4 Zala és 16 Somogy megyei strandon várták a szervezett keretek között sportolni szándékozókat. Balatonfüred, Balatonszemes és Balatonszárszó ezúttal is két-két stranddal vett részt az eseményen, új helyszínként pedig Balatonakarattya kapcsolódott be. A program a települési önkormányzatok támogatásával, a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében valósult meg.

A szombati eseményről természetesen a strandröplabda nem hiányozhat, de más sportágak képviselőit is várják a Lidóra
Fotó: A szerző

Az idei rendezvény augusztus 27-én, szombaton 9 órától Vonyarcvashegyen, a Lidó strandon ér véget. A hagyományos Sporttalálkozón a szervezők reményei szerint minél több strand képviselteti magát egy-egy kispályás foci, strandröplabda és streetball csapattal.

Az elért eredmények összesítése alapján az is kiderül, melyik a Balaton legsportosabb települése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!