Sport

2017.07.19. 16:20

Zalai páros arany a strandröplabdában

GYENESDIÁS - Hatodik alkalommal került kiírásra és megrendezésre a Smash Strandröplabda Bajnokság Balatonfüreden, ahol zalai siker született.

Góth Imre

A gyenesdiási Nyugat-Balatoni Regionális Sportcentrum Egyesület edzője, Lakits Bence, és a keszthelyi dr. Horváth Balázs - aki az elmúlt években a sportág országos bajnokságain is jó eredménnyel szerepelt - szintén indult ezen a rangos versenyen, a nyílt férfi kategóriában. Erős mezőny gyűlt össze az ország minden részéből, hiszen 16 páros nevezett.

Az első fordulót még június végén a második, záró rendezvényt pedig a hét végén tartották. A kettőben az a közös, hogy a Lakits-dr. Horváth kettős nyerte meg és ezzel megszerezte a kupát is.

- Nagyon örülünk a sikerünknek, hiszen olyan játékosokat sikerült megelőznünk, mint Koch Róbert. Még nincs vége a szezonnak, jól játszottunk, így szeretnénk még további versenyeken is indulni - mondták el szinte egyszerre a győzelmüket követően a kupagyőztesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!