Sport

2016.02.09. 18:08

Zalai rendőrök rég várt sikere

Zalaegerszeg - Szép zalai labdarúgó sikerről kaptunk hírt, ami megyénk rendőreinek nevéhez fűződik, hiszen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte meg a Tiszaújvárosban rendezett Forgács László Emléktornát.

Kerkai Attila

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság immár tizenhatodik alkalommal rendezte meg a hagyományos teremlabdarúgó vetélkedést, ami országos szervezésű minden évben.

A megyei rendőr-főkapitányságok csapatait hívják meg az eseményre és a rendezvény egy olyan volt rendőri vezetőnek állít emléket, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására. Az idei viadalon tehát szép zalai siker született, ugyanis a vándorserleget ebben az esztendőben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte. Második helyen végeztek a Győr-Moson-Sporon, míg a harmadikon a Tolna megyei rendőrök a tiszaújvárosi emléktornán. A zalai csapat hosszú idő után nyerte meg ismét a rangos emléktornát, a zalai csapatban a következők léptek pályára: Tóth József, Kerese Róbert, Sánta Tibor, Németh István, Sznopek Zoltán, Szekunda Jenő, Szabados Gábor, Kósa Róbert, Marton Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!