Sport

2017.04.14. 12:25

Zalai sportműsor - a jövő hét kínálatából

Válogasson kedvére a sportprogramok közül.

Zalai Hírlap

ÁPRILIS 20., CSÜTÖRTÖK

KOSÁRLABDA Az NB I A-csoportban szereplő mindkét egerszegi csapat e napon lép pályára. Az egerszegi Zalakerámia Sportcsarnok játékterét előbb a ZTE NKK női csapata veszi birtokába, amely az 5-6. helyért zajló rájátszásban 16 órától a DVTK-Miskolc csapatát látja vendégül. Ezt követően pedig egy igazi sportági csemege következik, hiszen a férfi felsőház középszakaszában a Zalakerámia-ZTE KK ősi riválisát, az Egis-Körmendet fogadja ugyancsak a sportcsarnokban, méghozzá 19 órától.

ÁPRILIS 21., PÉNTEK

ATLÉTIKA Minden évben jeles nap az atléták hivatalos szabadtéri évadnyitó versenyének dátuma. A sportág zalai képviselői az idén az évadnyitót az utolsó előtti áprilisi péntekre tették, s ez a viadal egyben a búcsút is jelenti a Városi Sportcentrum pályájától, hogy szeptemberben ugyanitt egy nemzetközi minősítésű, 8 sávos új pályát avathassanak. Ám visszatérve a szabadtéri nyitányra, amely hosszú évekre visszamenőleg az Euro-Geo Kupa Németh István Emlékversennyel indul. Zalaegerszeg nyílt atlétikai bajnokságára a Dunántúl legnagyobb egyesületeit várják.

KÉZILABDA Az NB II-es bajnokságban újra hazai pályán lép pályára a délnyugati csoportban a Nagykanizsai Izzó SE együttese. A kanizsaiak pénteken 19 órától a Zsigmondy-csarnokban a Sport36-Komló U23-as együttesét fogadják.

A hét legjobban várt zalai sporteseménye lesz a ZTE-Körmend kosárderbi. A képen Adomas Drungilas, a zalaiak centere Fotó: Pezzetta Umberto

ÁPRILIS 22., SZOMBAT

FUTSAL A női NB I alsóházi küzdelmei véget érnek. Az utolsó fordulóban a Göcsej SK-Sport36 csapata a DEAC vendége lesz Debrecenben és ez a találkozó mindkét csapat számára nagy téttel bír. Méghozzá az osztályozó nélküli bentmaradás lehetőségét.

KÉZILABDA A bajnoki szünetet követően folytatódik az NB II-es pontvadászat. A nők délnyugati csoportjában a második helyen álló Hévíz SK 15 órától a hévízi Városi Sportcsarnokban a Balatonboglári SC-t fogadja. A férfiaknál az északi csoportban szereplő Keszthelyi Georgikon DSE 15 órától a Bakony-erdő Pápa vendége lesz.

LABDARÚGÁS A Zala megyei bajnokság I. osztályában a szombati találkozók (mind 16 órától): Csesztreg- Pókaszepetk, Szepetnek-Zalakomár, Zalalövő-Gyenesdiás, Lenti TE-Zalaszentgrót.

ÁPRILIS 23., VASÁRNAP

KOSÁRLABDA A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában, a felsőház középszakaszában újabb kemény erőpróba vár a Zalakerámia-ZTE KK együttesére. Bencze Tamás csapata ezúttal a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK vendége lesz a Tiszaligetben és a végső helyezések tekintetében is fontos meccs lesz.

LABDARÚGÁS Hosszú utat kell megtennie a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapatának a következő ellenfél otthonáig. Az egerszegiek az ország túlsó csücskében található Kisvárda vendégei lesznek 17 órától. Az NB III nyugati csoportjában a Tarr Andráshida szintén vasárnap és szintén 17 órától rendezi következő mérkőzését, amikor a Bp. Honvéd-MFA II látogat Andráshidára. A Hévíz ebben a fordulóban szabadnapos lesz. A Zala megyei bajnokság I. osztályában a vasárnapi találkozók (mind 16 órától): Türje-Teskánd, Semjénháza-Csács-NSE, Kiskanizsai Sáskák-Gellénháza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!