Sport

2015.05.20. 08:05

Zalai totó - Sipőcz nyert és "egyenlített"

A Zalai totó 8. hetében a keszthelyi Sipőcz László volt a legjobb 8 találattal, és ezzel utolérte az élen Kepe Tibort.

Varga Andor

A versenyre felkért, és a megye négy térségét képviselő szakértőink közül ezúttal Péter Zoltán (Zalaegerszeg) és Kepe Tibor (Nagykanizsa) is 7 találatot ért el, míg Németh Imre (Lenti) öt találkozó végkimenetelét tippelte meg helyesen. Múlt héten írtunk róla: utóbbi új taktikát próbált ki ebben a fordulóban, egyesre vette az összes mérkőzést, ám úgy tűnik, ez a húzás egyelőre nem jött be igazán. Ettől függetlenül a Lenti TE korábbi bajnokcsapatának mestere az új fordulóban is kitart az elhatározása mellett.

A mezőny egyébként a totóban kettészakadni látszik: elöl Kepe és Sipőcz áll 44-44 találattal, míg Péternek és Némethnek 39-39 helyes tippje volt eddig. A játékból a mostani játékhéttel együtt három forduló van még hátra, ettől kezdve tehát fokozott jelentősége van minden tippnek. A játékban egyébként a telitalálat várat még magára, Sipőcz László múlt heti 8 sikeres tippje pedig a szezoncsúcs beállítását jelentette. Korábban hasonló neki, és Kepe Tibornak is egyszer sikerült. Nem véletlenül vezetnek a játékban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!