Sport

2016.02.08. 11:31

ZTE FC: szerdán itthon játszanak a Balatonfüred ellen

Zalaegerszeg - Változott a ZTE FC labdarúgó csapatának szerdai programja, ugyanis Csank János együttese nem Balatonfüreden, hanem 11 órától, hazai környezetben mérkőzik meg a Balaton-partiakkal.

Kerkai Attila

A szerdai találkozó helyszínének módosítását elsősorban az indokolja, hogy a ZTE FC csapata már füves pályán edz, és a meteorológiai előrejelzések szerint sem várható, hogy a február 20-i tavaszi rajtig kimondottan téli idő lesz. Vagyis nincs fagy, így a stadion mögötti füves pályán edzhet műfű helyett Csank János együttese. Balatonfüreden viszont csak műfüvön tudott volna játszani a két együttes, így megegyeztek arról, hogy szerdán Zalaegerszegen rendezik meg a mérkőzést 11 órától.

Bíró Andrást tavaszra kölcsönadják az NB III-as Tarr Sprint Andráshidának

A ZTE FC csapatát érintő másik hír, hogy Bíró Andrást tavaszra kölcsönadják az NB III-as Tarr Sprint Andráshidának. A fiatal támadó a felkészülés során izomszakadást szenvedett, még legalább egy hónapig harcképtelen lesz, így a kihagyással együtt csak kevés lehetőség nyílna számára, hogy a ZTE FC csapatában mérkőzéseket játsszon. Mire visszanyeri erejét, erre nagyobb esély mutatkozik számára az NB III-ban, így kölcsönjátékosként az Andráshida együtteséhez kerül - tudtuk meg Kocsárdi Gergely klubigazgatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!