Sport

2017.08.14. 16:20

ZTE KK: amerikai center csatlakozik az egerszegiek keretéhez

ZALAEGERSZEG - Teljessé vált a bajnoki bronzérmes Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapatának légióskontingense. Hétfőn bejelentették, hogy az amerikai Maurice Jeffers is csatlakozik az egerszegiek keretéhez.

Kerkai Attila

 

A 23 éves, 206 cm magas amerikai játékos a Boston College (NCAA) csapatában játszott az elmúlt idényben, ahol 32 mérkőzésen 5,5 pontot és 5,6 lepattanót átlagolt. Jeffers európai karrierjét Zalaegerszegen kezdheti meg, ha a 10 napos próbajátékon megfelel a szakmai stáb elképzeléseinek, ekkor léphet életbe majd az egy éves szerződése. Maurice Jeffers a csapat másik három külföldi játékosával (Ivica Radic, Rayshawn Simmons és Braxton Reeves) együtt augusztus 20-án csatlakozik a kerethez.

Bencze Tamás vezetőedző együttese már egy hete munkába állt a magyar játékosokkal, akik közül egyedül Benke Szilárd hiányzik, aki a válogatott keretével készül a közelgő Eb-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!