Sport

2017.07.05. 17:56

ZTE-siker Ptujban, az ETO FC Győr ellen kezdik a bajnokságot

PTUJ /ZALAEGERSZEG A ZTE FC labdarúgó csapata szerdán a szintén második ligás, szlovén NK Drava Ptuj vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen. Szerdán eldőlt: a ZTE FC hazai pályán, a ETO FC Győr ellen kezdi meg az NB II 2017-2018. évi sorozatát.

Kerkai Attila

NK Drava Ptuj-ZTE FC 1-3 (0-1)

Ptuj, 100 néző.

ZTE FC: Szemerédi - Kretz, Koszó, Króner, Nemes - Babati, Bedi, Dubek - Balázs Zs., Ekker, Vass. Csere: Macher (kapus), Polényi, Horváth L., Horváth D., Ágoston, Végh, Fujsz, Németh Á.

A zalai gólszerzők: Ekker 85.), Fujsz (54., 87.).

Fujsz Richárd (fehérben) a vasárnapi, Perm elleni találkozón. Ptujban aztán duplázott Fotó: Szekeres Péter

Az egerszegiek immár kibővült kerettel készülhettek második nyári felkészülési mérkőzésükre. Sérülés miatt így is hiányoztak többen, ám az új szerzemények közül Balázs Zsolt és Tomás Dubek, valamint a kiszemelt Nemes Milán is kezdett. A találkozót a ZTE megnyerte, a csapat fiataljai lőtték a gólokat, Ekker Milán után Fujsz Richárd duplázott.

Nemes Milán ügyében tovább tárgyalnak a fiatal védő megszerzéséről a DVTK-val. Vernes Richárd esetében a játékossal már megegyeztek a zalaiak, de klubjával, a Bp. Honvéddal még nincs egyezség. Ami pedig a szakmai stábot illeti, az előzetes híreknek megfelelően a brazil Felipe Matos a héten már bekapcsolódott a munkába. Ő elsősorban a játékosok egyéni képzéséért felel majd a jövőben.

Szerdán pedig elkészült a labdarúgó NB II 2017-2018. évi sorozatának a sorsolása is. A ZTE FC a július végi nyitányon hazai pályán, a ETO FC Győr ellen kezd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!