Sport

2013.04.16. 14:28

ZTE-szurkolók: két győztes a K1-gálán

Zalaegerszeg - A közelmúltban rendezett III. Küzdősport Gálán labdarúgó csapatok szurkolói békés körülmények között mérhették össze tudásukat, ezúttal a küzdősportokban. A ZTE FC drukkerei is ott voltak a gálán.

Kerkai Attila

Az Újpest, az FTC, a Videoton, a Haladás, a PMFC és a már említett ZTE FC drukkerei is kötelek közé álltak a gálán, melyen összesen 18 mérkőzést rendeztek és minden indulóra egy mérkőzés várt. A szervezett, versenybírók által felügyelt küzdelmek így sportszerű körülményke között zajlottak - tudtuk meg Soós Györgytől, aki a két győztes csatát megvívott zalai drukkereket készítette fel. Mint elmondta, a K1 stílusban rendezett küzdelmekben Gellén Ádám a 2. menetben újpesti ellenfelét ütötte ki, míg Renczés Tibor a Haladás egyik szurkolóját pontozással verte. A harmadik egerszegi induló, Kajetán Roland vereséget szenvedett.

A ZTE szurkolók és felkészítőik, éremmel a nyakukban Renczés Tibor (balról) és Gellén Ádám. Fotó: Kerkai Attila

Soós György beszámolója szerint csapata, a bocföldei hibrid jiu-jitsu együttesének egyik hölgy tagja pedig egy másik gelyszínen versenyezett. Kuti Veronika a grapping bajnokságban a második helyet szerezte meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!