Sportvilág

2015.07.29. 15:37

A Videoton után jön a DVSC - Bernard Casoni szerint győzelmet érdemelt volna csapata

Debrecen/Székesfehérvár - A Videoton 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a fehérorosz BATE Boriszov ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulós párharcában, a Debrecen pedig csütörtökön az Európa Ligában a norvég Rosenborgot fogadja.

BL-selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés:

Videoton FC BATE Boriszov 1-1 (0-0)

Székesfehérvár, 3112 néző. Gólszerzők: Vinícius (89.), illetve Luijckx (56., öngól)

A kedd esti első mérkőzésen a valamivel többet kezdeményező Videoton egy öngóllal került hátrányba, azonban nagy akarattal végül sikerült neki döntetlenre hoznia a találkozót. Bernard Casoni, a Videoton francia szakvezetője a vidi.hu-nak úgy fogalmazott: csalódott az eredmény miatt, mert győzelmet érdemelt volna együttese.

Jók voltunk a párharcokban és jó pár lehetőségünk volt arra, hogy mi szerezzük meg a vezetést. Többet érdemeltünk volna, hiszen mentálisan is ellenfelünk fölé nőttünk mondta a szakvezető.

A találkozón térdsérülést szenvedett Juhász Roland, a válogatott védője, akire az első vizsgálatok után párt hetes kihagyás várhat.

A labdarúgó Európa Ligában a 3. selejtezőkörben a Debrecen csütörtökön a norvég Rosenborgot fogadja 20 órától. Kondás Elemér csapata az előző körben a lett Skonto Rigát ütötte el a továbbjutástól, míg a Rosenborg az izlandi KR Rejkjavikot múlta felül kettős győzelemmel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!