Sportvilág

2015.01.28. 19:13

Asztalitenisz World Tour - Több magyar is veretlen maradt

A nők mezőnyében több magyar is veretlen maradt az asztaliteniszezők szerdán megkezdődött World Tour-sorozatának budapesti viadalán a Tüskecsarnokban.

Egyesben Lovas Petra, Pergel Szandra, Ambrus Krisztina és Peterman-Varga Tímea is bizakodva várhatja a másnapi folytatást. A férfiaknál éjszakába nyúlóan fejeződik be a második kör. Az U21-esek között Szudi Ádám, Ecseki Nándor, Lakatos Tamás, Majoros Bence és Szita Márton maradt veretlen és ugyanezt mondhatja el magáról Nagyváradi Mercédesz, valamint Imre Leila.

Fehér Orsolya adogat a francia Emmanuelle Lennon elleni mérkőzésen az asztaliteniszezők World Tour sorozatának budapesti versenye női selejtezőjében a Tüskecsarnokban 2015. január 28-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

A 35 ezer dollár összdíjazású, vasárnapig tartó esemény első, hozzávetőleg tizennégy órás játéknapján a férfi és női egyes, valamint az U21-es férfi és női egyes csoportselejtezőinek első két fordulóját rendezték, illetve rendezik.

Résztvevők azasztaliteniszezők World Tour sorozatának budapesti versenye U21-es selejtezőjében a Tüskecsarnokban 2015. január 28-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

A viadalon, melynek csütörtöki programja 9 órakor kezdődik, 48 ország 342 versenyzője lép asztalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!