Sportvilág

2015.03.29. 18:59

Az előkelő negyedik helyen értek célba Turán Friciék

Izgalmasan alakult az évadnyitó 10. Eger Rallye, ahol Turán Frigyes és Zsiros Gábor szoros küzdelemben végül negyedikként gurult át a célvonalon a debütáló Ford Fiesta R5-tel.

„Nem csak a mai nap, de az egész verseny kiváló volt, az évkezdés nagyszerűen sikerült. Tegnap az új gyorsasági szakaszok egy része kicsit meglepett minket, néhány résszel meggyűlt a bajunk, és értékes másodperceket veszítettünk a nem megfelelő beállítások miatt, de a mai nap mindenért kárpótolt bennünket. Örülünk a negyedik helynek, hisz új technikával ez az eredmény teljesen elfogadható és egy nagyon jó alap a további versenyekre nézve“ – kezdi az értékelést Turán Frigyes, aki maximálisan elégedett a Ford Fiesta képességeivel.

„Leginkább annak örülünk Gabival, hogy egy problémamentes versenyhétvégén vagyunk túl, szerencsére mindenféle hiba elkerült minket. Sikerült új lappal indítanunk a 2015-ös évet, ami remélem, a mi évünk lesz. Az egri munka kifizetődött, értékes pontokkal gazdagodtunk most, ami még fontos lehet a jövőre nézve. Többször végeztünk dobogós helyen az egyes gyorsasági szakaszokon, látjuk azt is, hogy hol tudunk még gyorsulni és másodperceket lefaragni. Sokat fogunk még foglalkozni az autóval, és igyekszünk minden hiányosságot kiküszöbölni“ – mondta Frici.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!