Sportvilág

2014.09.02. 12:40

Falcao keres a legjobban

A Premier League legjobban kereső futballistája lett a kolumbiai Radamel Falcao, akinek szerződtetését kedden jelentette be a Manchester United.

A sajtóban megjelent számítások alapján ez napi 49,5 ezer fontot (19,7 millió forint) jelent. Falcao a jövedelmi lista éléről csapattársát, Wayne Rooneyt taszította le, aki heti 300 ezer fontos fizetést kap. Falcaót állítólag az Arsenal és a Manchester City is szerette volna megszerezni, ám ez a két klub éppen a játékos horribilis fizetési igényei miatt kiszállt a versenyből. A Monaco csatárára az idény végén kivásárlási joga lesz az MU-nak. A Manchester United az új edző, Louis van Gaal irányítása alatt három mérkőzésen csupán két pontot gyűjtött a Premier League-ben. Szakértők szerint a Falcaóba fektetett összeg csak akkor térülhet meg, ha a gárda kiharcolja a Bajnokok Ligája-szereplést, azaz az első négy között végez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!