Sportvilág

2015.03.30. 10:13

Kazár Miklós: „Megmentettünk mindent, amit lehetett”

A Magyar Rallye elmúlt három esztendejének abszolút bajnoka, Kazár Miklós nem volt a szerencse fia a hétvégén rendezett szezonnyitó Eger Rallye-n.

A Maximmun Racing Team pilótája és navigátora, Ferencz Ramón ugyanis ragyogó kezdést követően két defektet is kapott a szombati gyorsaságikon, ám remek versenyzéssel megszerezték végül a Ford Fiesta R5-sel a második helyet Egerben. Az utolsó pillanatig harcoltak, és a power stage-en megszerzett öt pluszponttal valamit visszavettek abból, amit a sors az első nap elvett tőlük.

Ismét bebizonyította a Magyar Rallye legutóbbi három évben abszolút bajnoki címet szerző pilótája, hogy akkor sem lehet leírni őt, ha szinte behozhatatlan hátrányba kerül. Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón az elmúlt hétvégén rendezett idénynyitó Eger Rallye-n a szombati gyorsaságikon kétszer is defektet kapott, ám a páros ilyen mélységekből is talpra állt, és az utolsó, pluszpontokat adó power stage megnyerésével a bajnokságban sem maradtak le az első helytől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!