Sportvilág

2017.03.23. 08:06

Lisszabonban gyakorolja a szabadrúgásokat a magyar csapat

A szabadrúgásokat is gyakorolta szerdai edzésén a magyar labdarúgó-válogatott Lisszabonban, a szombati, Portugália elleni világbajnoki selejtező helyszínén.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az eső miatt nedves talajon lezajlott gyakorláson a válogatott csapatkapitánya, a tavaly nyári Európa-bajnokságon a portugálok ellen két gólt szerzett Dzsudzsák Balázs Gulácsi Péterrel fogadott is abban, hányszor talál be a kapujába. Az eredmény a két játékos titka maradt, de annyi egyértelművé vált, hogy a csapatkapitány még mindig kitűnően lövi a szabadrúgásokat - fogalmaz a honlap.

Nagy Ádám (elöl) és Gera Zoltán a Portugália elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában 2017. március 20-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

"Nagyon együtt van most a csapat és szeretnénk bizonyítani, hogy képesek vagyunk újabb meglepetést okozni  - nyilatkozta Gyurcsó Ádám, a lengyel Pogon Szczecin támadója. - A célunk mindig ugyanaz: nyerni! Nem lesz egyszerű dolgunk a portugálok ellen, de ha csapatként küzdünk, mint az elmúlt időszakban oly sokszor, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy jó eredményt érjünk el. Mindenkinek a legjobb tudása szerint kell teljesítenie, mert ez a válogatott, ahol egyetlenegy dolog lehet csak fontos: a csapat sikere".

A válogatott a szerda délelőtti edzésen a szabadrúgások mellett taktikai feladatokat végzett, a délutánt pihenéssel töltötte, míg este közös vacsorán vett részt.

A Portugália-Magyarország világbajnoki selejtezőt szombaton 20.45-kor rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!