Sportvilág

2017.04.10. 18:45

Torinóban nagyon készülnek a Barca ellen

Zalaegerszeg - Biztosan lesznek emlékezetes találkozók a labdarúgó Bajnokok Ligája idei negyeddöntőiben, ezek közül elsőként Juventus- Barcelona, valamint a Dortmund-Monaco összecsapásokat rendezik 20.45-től.

Kühne László

A 2015-ös BL-döntő visszavágója érkezett el - állítják egyöntetűen a zebrák hívei, hiszen nem csupán kedvenc együttesük, de maga a csapat is gőzerővel készül a Barca elleni odavágóra. A párosítás minden bizonnyal Giorgio Chiellininek még többet jelent, hiszen a két évvel ezelőtti finálét sérülés miatt kihagyni kényszerült, ráadásul ezúttal úgy készülhet a találkozóra, hogy az üzleti ismeretek tudományából is levizsgázott a torinói egyetemen. Egyébként a 2015-ös meccsen pályára lépő 14 Juventus-játékosból már csak öten vannak Torinóban, a Barcelona tizennégyes fogatából viszont 11-en, azóta Dani Alves éppen a gránátvörös-kékektől került a fekete-fehérekhez...

Dani Alves most a Juve mezében játszik kiválóan

Úgy kalkulálnak egyébként a szakemberek előzetesen, hogy Gonzalo Higuaínt Juan Cuadrado, Paulo Dybala és Mario Mand ukić hármasa támogatja majd meg a meccs folyamán. Hogy a Barcelonával mi a helyzet? Írhatnánk, velük foglalkozunk majd a visszavágó alkalmával, nekik úgyis az a specialitásuk, gondoljunk a PSG elleni párharcukra... Nos, Cuadrado azért elárulta, a Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez triója valóban elképesztő, amihez a védő Stephan Liechsteiner azt fűzte hozzá, a két együttes csatáját fölösleges úgy beharangozni, hogy a legjobb támadóegység és a legjobban működő védelem csatája következik, hiszen Massimiliano Allegri együttese 11 emberrel védekezik, illetve 11 játékossal támad, ha kell.

A Borussia Dortmund-AS Monaco mérkőzés talán még több gólt ígér, ha a csapatok eddigi teljesítményéből indulunk ki. Ha pedig mindez így alakul, máris csak nyerhetnek a nézők, szurkolók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!