A szerkesztő ajánlja

2016.12.04. 10:59

Staféta Tóth Ferenccel

KAJÁRI ATTILA, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Zalaegerszegi Tankerület igazgatója azt kérdezte Tóth Ferenctől, az Oktatási Hivatal Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetőjétől, hogy a jövőben milyen továbbképzésekkel, tanfolyamokkal, szolgáltatásokkal segítik az intézményben folyó oktató-nevelő munkát.

Hajdu Péter

- AMI BIZTOS: a jövő évben is kínálunk továbbképzést a minősítés és tanfelügyelet előtt álló kollégáknak az eljárások sikeres lezárása érdekében. Tizenhét országos és tizenhét megyei verseny szervezésével támogatjuk a tehetségnevelést, a lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók számára pedig jelző- és támogatórendszert működtetünk, hogy minél kevesebb legyen az idő előtti vagy végzettség nélküli iskolaelhagyók száma. Ezenfelül az Oktatási Hivatal honlapján januárban nyíló igényfelmérő kitöltésével lehetőségük lesz az intézményeknek arra, hogy számukra ingyenes pedagógiai, szakmai szolgáltatásokat kérjenek. Az ő igényeik alapján állítjuk össze a munkatervünket.

Fotó: Hajdu Péter

SZABÓ KÁROLYTÓL, a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum főigazgatójától kérdezi Kajári Attila: ha ma 14 éves lenne, milyen szakmát választana?

A staféta következő vendége:Szabó Károly

Címkék#staféta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!