Kivillantotta kebleit Tereskova a Szigeten (18+)

2010. augusztus 13., 20:04 szerző: Gyuricza Ferenc
Koncertje közben két alkalommal is kivillantotta melleit, illetve többször imitált szexuális aktust az Open Civil Színpadon fellépő Nagy Kriszta Tereskova. Az énekesnő műsorát több százan nézték végig.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0
A szókimondó, olykor trágár szövegeiről elhíresült Tereskova koncertjein mindez nem jelent újdonságot, az énekesnő rendszeresen megörvendezteti rajongóit fedetlen kebleinek látványával. A Sziget fesztiválon kék színű csőtopban és rövid farmerszoknyában, magas sarkú tornacipőben, befont hajjal lépett színpadra.
Tereskova megmutatta melleit a Szigeten - Fotó: Gyuricza Ferenc
Műsorának kezdetén egészen visszafogott volt, csupán szexuális aktus imitálásával ingerelte hallgatóságát - előfordult olyan is, hogy gitárosa a szétrakott lábai közé dugta hangszere nyakát -, majd többször is leguggolt széttárt lábakkal, ezáltal mutatva meg intim fehérneműjét.
Tereskova kétszer villantott... - Fotó: Gyuricza Ferenc
Az első mellvillantásra akkor került sor, amikor a Tömegközlekedés című dala közben egy rajongója a színpadot a nézőtértől elválasztó kordonra kapaszkodott fel, majd a koncert végén ismételt.
Egyik legismertebb dala, az Illatos a p***m alatt pedig egy fiatalember fejét húzta egészen közel a megénekelt nemi szervéhez.

Gyuricza Ferenc

2010. augusztus 13., 20:04 szerző: Gyuricza Ferenc

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...