Teskánd

2015.06.12. 07:42

Teskándi családi és sportnap

Teskánd Község Sportegyesülete idén június 6-ra szervezte a sportnapot. Szombat reggel fél kilenctől kezdetét vette a Bozsik-torna az U11-es és U13-as korosztály részére. Az U11-sek közül a hazai csapat győzedelmeskedett, míg az U13-nál a második helyet szerezte meg.

Civil Tudósítónktól

A sportegyesület tagja között főzőverseny is hirdettek, melyen a játékosok, szülők és a vezetőség is indultak. Sok féle finom étel főtt a bográcsban, mint chilis bab vagy pörkölt. Teskánd Község Önkormányzata is képviseltette magát bográcsos káposztával. Az első helyezést a sportegyesület vezetősége vitte el.

Délután a felnőtt mérkőzésekre is sor került. Legelőször a női bajnokforduló következett, amely Teskánd és a ZTE csapata között zajlott. Sajnos a hazai csapat vereségével végződött. Később a felnőtt megyei III-as csapat utolsó mérkőzését láthatták a nézők. A meccsen Teskánd és Vaspör mérkőzött meg egymással, ami viszont a hazaiak győzelmével zárult.

Fotó: Tóth Bálint

A délután folyamán vetélkedőkön és sportversenyeken is részt vehettek az érdeklődök. Lehetett választani dekázó verseny, kötélhúzás, 11-es rugó bajnokság, akadályverseny vagy akár sörivó párbaj közül.

A nap folyamán arcfestés, ugráló vár és játéksátor várta a gyerekeket.

Este 7 órától a májusfa kitáncolás kezdődött el.

Címkék#Teskánd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!