Teskánd

2016.07.17. 17:35

Gladiátorversengés - Kevesebben, de jó hangulatban a teskándi falunapon

Teskánd - Mint a hét végén minden szabadtéri programot, a település falunapját is csendesebbé tette az ősziesre fordult időjárás.

Hajdu Péter

A péntek esti Fáraó-bál után az eső ellenére is sokan kimentek szombaton a sportpályához, a falunap központjául szolgáló rendezvénysátorba.

A tréfás gladiátor sorverseny része volt az összekötött lábbal futás, szemből jön éppen Polcza Józsefné és Polcza Péter Fotó: Pezzetta Umberto

- Évek óta két-három napos időtartamra szervezzük a falunapot, hogy összehozzuk a családokat, fiatalokat és időseket. Minden korosztálynak igyekszünk programot kínálni. A főzőverseny az eső miatt elmaradt, de most délután megrendezzük már második alkalommal a gladiátorviadal nevű tréfás ügyességi vetélkedősort - említette a vetélkedő előtt Tóth István Jánosné polgármester.

A vetélkedő után kulturális műsor kezdődött, énekesek és néptáncosok fellépésével. Tegnap a sportpályán kupamérkőzések voltak, délután pedig Kasza Tibor lépett fel a színpadon, majd a Bagossy Brothers Company koncertje zárta a programot.

Címkék#Teskánd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!