Újudvar

2016.12.04. 18:34

Adventi sokadalom - Meleg italok, finomságok és jó közösség

Újudvar – Lélekmelengető italok, finom ételek és jó közösség várta azokat, akik kilátogattak a településre ma, ahol a hagyományos Adventi sokadalom című rendezvényre került sor.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt Jakab Sándor polgármestertől megtudtuk: a faluháznál, illetve a Szent Orbán téren megrendezett program immár komoly múltra tekint vissza, hiszen az idei volt a 9.

– Az adventi készülődés időszakában ez a legfontosabb rendezvényünk, ami ahogy látható, kiváló alkalom a közösségépítésre – mutatta a faluház udvarán kisebb csoportokban beszélgető embereket.

Népszerű volt Schné Tamásék állatsimogatója is. Képünkön Zaorál Aliz, Schné Mária és Zaorál Viktória a fekete színű, breton törpe juhokat simogatja Fotó: Gergely Szilárd

– Nem csak a helyieket hívtuk a rendezvényre, hanem a térségből, vagy a közeli Nagykanizsáról érkezőket is – aki ide betért, az nem ment haza éhesen. Sült kolbász, kalács, sós stangli, forró tea, forralt bor és pálinka várta a látogatókat. Több mint 100 gyermeknek hozott ajándékot a Mikulás. A program lebonyolításában oroszlánrészt vállaltak a civil szervezeteink és a falu idős asszonyai, akik az édességeket sütötték – köszönet érte.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!