Újudvar

2017.04.27. 17:50

Magyar történelmi emlékpark

Újudvar - A falu lakóira jellemző az összefogás, a tenni akarás, hisz a lakosságból a helyi szervezetekben több mint 200 aktív tag tevékenykedik.

Arany Horváth Zsuzsa

A focicsapatban helyi fiatalok sportolnak, a Nova Curia Civil Egyesületben és a Zalatáj egyesületben minden korosztály kikapcsolódhat, a Horgászegyesület tagjai pedig csodás környezetben hódolhatnak szenvedélyüknek. A polgárőrség járőrözéssel és kamerarendszer segítségével őrködik a falu nyugalma felett.

A felújított óvodában a gyerekek gyönyörű természeti környezetben tölthetik el játékos napjaikat. Felújításra került továbbá a templom, a faluház, a községháza, a sportöltöző, a temető és a ravatalozó is. Nemrégiben Magyar történelmi emlékpark, egy kemencés udvar és kerékpáros pihenőhely is létesült.

Nemrégiben felújították a közösségi épületeket

A községet a város közelsége, jól kiépített infrastruktúrája, csodás környezete, pezsgő civil élete teszi igazán élhető településsé, ami valódi felüdülést jelent minden itt élő számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!