Utazó

2016.01.25. 10:19

Téli belföldi wellness utazások (x)

A téli időszakban a belföldi wellness utazások nyújtanak kiváló lehetőséget a pihenésre és a feltöltődésre.

A turisztikai szakemberek, illetve a hivatalos statisztikák szerint egyre több magyar dönt a wellness szállók mellett a téli időszakban is. Összegyűjtöttünk néhány wellness szállót, amit bátran ajánlunk szerelmeseknek és baráti társaságoknak egyaránt.

A Vital Hotel Nautis a Velencei-tó közvetlen közelében terül el. A hotel kétszintes wellnesscentrummal és vitalitáriummal rendelkezik, ahol kül- és beltéri élménymedencék, izgalmas gyerekmedence, jacuzzi, finn szauna, infra szauna, szanárium, gőzkabin, jégkút, sókamra, valamint élmény- és masszázszuhanyok várják a vendégeket. Mindezek mellett kandallós pihenő és edzőterem is a rendelkezésre áll. Felár ellenében tóra néző szobát is foglalhatunk; ebbéli igényünket a foglaláskor kell jeleznünk.

A soproni Hotel Szieszta kiváló kikapcsolódást és feltöltődést nyújt a vendégei számára. Csendes, nyugodt környezetben terül el, ennek köszönhetően tökéletes választás mindazok számára, akik pihenni szeretnének. A szálloda wellness szigettel rendelkezik, ahol úszómedence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő és fitneszterem is található. Kiegészítő programként lehetőség van erdei és városi túrán is részt venni, amelyek idegenvezető tesz teljessé.

A Puchner Kastélyszálló csodálatos környezetet biztosít a pihenni vágyók számára. A francia ihletésű élményfürdőben, valamint a marokkói hangulatú fürdőben több csodálatos medence, pezsgőfürdő, gőzfürdő, szauna és infraszauna található. A wellness részleg magas minőségű szolgáltatásokat kínál a felnőtt vendégek részére. A gyermekek szórakoztatásáért a kisállat simogató  felel, de istállólátogatásra is nyílik lehetőség. Emellett a kastély parkjában lévő játszótér is szabadon igénybe vehető. Igény esetén a szálló dolgozói babák és kisgyermekek gondozását segítő eszközökkel segítik a zavartalan pihenést.

A Kumánia Hotel saját gyógy- és strandfürdővel rendelkezik, amely felejthetetlen élményt biztosít az egész család számára. A hotel rendszeresen kínál akciós lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően még kedvezőbb áron tölthetünk el néhány napot ebben a kellemes wellness szállóban. A gyógy- és strandfürdőt beltéri strandmedence, gyógy-ülőmedence, gyógymedence, pezsgőmedence és beltéri gyermekmedence teszi teljessé, illetve a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilág is látogatható, ahol beltéri finn szaunákat, aromaszaunákat, infraszaunákat, gőzkabint, kültéri szaunát találunk. A Kumánia Hotel apró figyelmességekkel lepi meg a szállóvendégeit.

Hévíz sem maradhat ki a felsorolásból; az Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa mesés keleti hangulatot áraszt. Az elegánsan és komfortosan berendezett superior szobák között megtalálhatók a családok, a baráti társaságok és az üzletemberek számára ideális körülményeket jelentő lehetőségek is. A Marokkói Wellness Oázis kínálatában jakuzzival ellátott pezsgőfürdő, aromaterápiás hamam gőzfürdő, finn szauna, infra szauna, tepidárium, valamint keleti teázó pihenő található. A hotel különlegessége a Kleopátra fürdő rituálé, ami igazi feltöltődést és érzéki élményt kínál a vendégek részére.

A téli időszak számos kedvezményes ajánlatot tartogat mindazok számára, akik szeretnék kihasználni belföldi wellness utazások lehetőségeit – mondja az utazasnet.hu szakembere. A karácsonyi-újévi időszak után minden visszatért a rendes kerékvágásba; a megemelt ünnepi árak eltűntek, helyettük kedvezőbb, esetenként akciós díjszabásokkal találkozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!