Pántlikás járművek a főutcán

2017. április 28., 20:15 szerző: Zalai Hírlap
komment
Várfölde - Dombokkal körülölelt völgyben elterülő, mindössze 170 fős kis falucska a miénk - írják a várföldei pályázók.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A legjobb képet nehéz volt kiválasztani, hiszen rengeteg jó hangulatú pillanatunk volt együtt. A falunap, a Válicka kupa, a vetélkedős buli, a farsang, az idősek napja, a szilveszteri bál, a szüreti felvonulás és még sok közösségkovácsoló program, ami összehozta a falu népét.

A szomszédos településeket is vonzotta a szüreti felvonulás

Mégis, talán a szüreti felvonulás a falu egyik legjobb hangulatú rendezvénye. Különböző feldíszített járművekkel jártuk be a falu utcáit, mulatós zene kíséretében. A szomszédos településről is volt érdeklődő. A kiváló hangulatról a kisbíró is gondoskodott. A helyiek jobbnál jobb pogácsával és itókával várták a felvonuló embereket, a jó boroktól pedig minden érdeklődő a felvonulókkal felbátorodva táncolt. A felvonulást bál zárta, ahol együtt mulatott a falu apraja-nagyja.

Harminchét község szerepel

Szombaton lezárul az Összetartozunk pályázatunkon résztvevő falvak bemutatása. Örömteli, hogy 37 település jelentkezett az akcióra. A legjobb közösségi pillanatokat kerestük, s a pályázatok valóban közösségi rendezvényekről szólnak. Most az olvasókon a sor, hogy a szombati Zalai Hírlap 5. oldalon található szavazószelvény kitöltésével, postán május 12-ig szavazzanak. (Addig minden másnap megtalálhatják a szavazószelvényt.)

Online szavazásunk, melyet a zaol.hu oldalán vehetnek igénybe a szavazók, május 2-20-ig tart, ahol 1 nap 1 valós e-mail címről 1 szavazatot adhatnak le.

A szavazatok összesítése után az 1 millió forint értékű fődíjat és a különdíjakat május 23-án ünnepélyes keretek közt adjuk át.

Zalai Hírlap

2017. április 28., 20:15 szerző: Zalai Hírlap

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...