2022.01.14. 07:00
Jó reggelt, Zala megye!
Nem rajongok túlzottan a vörös húsokért, bármennyire trendi mostanában a közepesen átsült marhahús, még nem ettem.
Sertéshúsból sem viszem túlzásba, bár apósom sertéspörköltjét és anyósom kocsonyáját imádom. Feldolgozva, leheletvékony sonka formájában, illetve hurkaként fogyasztom. A szárnyasok, így a csirke szinte minden formában jöhet, a legnagyobb kedvencem a rántott csirkemáj és a mellfilé roston. De a családunkban vannak, akik nem tudnának sertéshús nélkül élni, napi szinten kerül az asztalukra: szalámi, disznósajt, sonka, fasírozott vagy sült hús. Nekik és a hozzájuk hasonló húsrajongóknak bizony nagyon sokat segít a rögzített ár, hiszen sokat spórolhatnak. Ráadásul a sertéscombból, valamint a csirkemellből egy kis kreativitással megannyi változatos étel készíthető.