Vélemény

2017.08.02. 18:49

Jó reggelt, Zala megye!

Elképzelni se tudom, mire gondolhat az a tulajdonos (mert gazdának semmiképp nem nevezném), aki a negyvenfokos hőségben árnyék és víz nélkül, rövid láncra köti a kutyáját, miközben ő bevonul a hűvös szobába, mert a tűző napon a hőguta kerülgeti.

Varga Lívia

Valószínűleg semmire. Mert az, aki csak kapucsengőnek használja négylábú társát, úgy is bánik vele. Mint egy tárggyal. Pedig ha csak kicsit is figyelne kutyája jelzéseire... Akkor észrevenné a lelkes, szeretetteljes farokcsóválást, ami - nem tévedés - neki, a gondatlan, gonosz „gazdának" szól.

Ha belenézne azokba a mélybarna, kedves szemekbe, akkor pedig - meggyőződésem, hogy - feltárulna előtte a teljes univerzum, annak minden szeretetével. Mert a kutyákat Isten jókedvében teremtette, a búslakodók felvidítására. Igyekezzünk hát olyan jó emberré válni, amilyennek a kutyánk hisz bennünket - ezzel ő és mi is jól járunk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!