Vonyarcvashegy

2015.02.10. 16:22

Meghallgatták a lakók ötleteit Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy - Ötletbörzén mondhatták el javaslataikat a település lakói, hogy még élhetőbb és vendégcsalogatóbb legyen a község.

Keszey Ágnes

A rendezvény ötletgazdája Pali Róbert, a Turisztikai, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke szerint a közösséggel együtt dolgozva lehet eredményeket elérni, így időközönként rendszeresen megrendezik majd az ötletműhelyt. A következő kettőnek – az első találkozón elhangzottak alapján – már megvan a témája: a kábeltévé- és internetszolgáltatás, valamint a helyi rendezvények. Ezekkel kapcsolatosan érkezett a legtöbb javaslat.

– A hagyományok ápolása mellett az újdonságok és a korszerűség igénye is megfogalmazódott. Ami jól működik, azt tovább kell erősítenünk, ilyen például a bor- és a csemegeszőlő fesztivál. Sokan javasolták, hogy a rendezvényeken animátorok foglalkozzanak a gyerekekkel, így a szülők gondtalanul tudnak tölteni pár órát – idézett néhány ötletet a szervező.

A szezonhosszabbító tervek megvalósításába egyesületek is bekapcsolódnának: vonzóak lehetnek a vízi és szárazföldi sport- és túralehetőségek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!