Zalaapáti

2016.10.18. 13:40

Alma a rászorulóknak

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Keszthelyi csoportja koordinálta annak a közel 22 ezer kilónyi almának a szétosztását, mely egy nagykállói szövetkezet felajánlásaként került a térségbe.

Keszey Ágnes

Zalaapátiban osztották ki az almát a településeknek. Hévízre, a Teréz anya nevét viselő szociális intézménybe is került alma, melyet az ellátottak kapnak meg. Az intézménybe jutó gyümölcsöt  Kalász Péter pakolta (fotó: Keszey Ágnes)

Kerczáné Goór Katalintól, az MMSZ  keszthelyi elnökétől megtudtuk: 21 zalai településre jut az adományból: rászoruló lakosok, segítő szervezetek, intézmények kapnak a gyümölcsből.  Zalaapáti nem először  nyújtott segítséget hasonló jótékonysági akcióban.  Vincze Tibor polgármester elmondta:  az átrakáshoz szükséges területet az önkormányzat biztosította, helyi vállalkozók önkéntes munkával és a targonca ingyenes biztosításával segítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!