Farsangi fánkok karneválja

2017. április 28., 19:50 szerző: Arany Horváth Zsuzsa
komment
Zalaapátiban minden évszaknak, időszaknak van "egy hangja", azaz egy rendezvénye, amellyel a közeli és távoli településeket hívjuk egy közös ünneplésre.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A "farsang farkán" rendezzük meg a fánk karnevált (már kilencedik éve), a fánkokat bemutató versenyt. Szakavatott zsűri, két kategóriában - hagyományos és különleges - értékeli az "ezer-ízű" finomságokat. Sokféle méretű (60 cm!), formájú, ízesítésű fánkok pazar kínálata jól árulkodik az ügyes kezű csapatok fantáziájáról.

Roskadozóan gazdag asztalon a hagyományos és egyedi fánkok

A gyermekeknek hagyományos régi játékok biztosítanak vidám kikapcsolódást a különteremben, ez idő alatt a felnőttek különféle humoros és kacagásra serkentő előadást tekinthetnek meg. Az eredményhirdetést megelőzően a helyi fiatalok által összeállított "meglepetésműsor" teszi kerekké és felejthetetlenné a mulatságot. Igazi példamutató közösség, gazdag történelmi múlttal, a mi szeretett falunk, Zalaapáti!

Harminchét község szerepel

Szombaton lezárul az Összetartozunk pályázatunkon résztvevő falvak bemutatása. Örömteli, hogy 37 település jelentkezett az akcióra. A legjobb közösségi pillanatokat kerestük, s a pályázatok valóban közösségi rendezvényekről szólnak. Most az olvasókon a sor, hogy a szombati Zalai Hírlap 5. oldalon található szavazószelvény kitöltésével, postán május 12-ig szavazzanak. (Addig minden másnap megtalálhatják a szavazószelvényt.)

Online szavazásunk, melyet a zaol.hu oldalán vehetnek igénybe a szavazók, május 2-20-ig tart, ahol 1 nap 1 valós e-mail címről 1 szavazatot adhatnak le.

A szavazatok összesítése után az 1 millió forint értékű fődíjat és a különdíjakat május 23-án ünnepélyes keretek közt adjuk át.

Arany Horváth Zsuzsa

2017. április 28., 19:50 szerző: Arany Horváth Zsuzsa

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...