Zalaegerszeg

2015.05.15. 07:17

Flashmob a Dózsa iskolában

A Dózsa napok keretében május 8-án bemutatót tartott a Speed Kötélugró Klub az iskola pályáján.

Péter Zsombor

A műsor végén az iskola diákjai is bekapcsolódtak a kötélugrásba, a pálya tele volt kötelet hajtó és ugró diákokkal. A dózsások mellett a Csány szakközépiskola tanulói is képviseltették magukat, akik egy közös pályázat keretében vettek részt a tevékenységben. A szervezők nagy örömére a rendezvényhez több csoport is csatlakozott a Kis utcai Óvodából, így együtt ugrált óvodás, általános és középiskolás.

Az óvónőknek is volt okuk az örömre, ugyanis a bemutató, illetve a közös mozgás felkeltette a legkisebbek érdeklődését a kötélugrás iránt. A partnerség és hálózatosodás modul keretében áprilisban már három közös foglalkozást szervezett a Csány és a Dózsa iskola, a májusi villámcsődület pedig méltó zárása volt a programsorozatnak. Mindkét intézmény képviselői egyetértettek abban, hogy a két iskola között kialakult gyümölcsöző kapcsolatot mindenképp érdemes szinten tartani jövőbeni programokkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!