Zalaegerszeg

2015.06.02. 18:23

Erősít az Együtt

Zalaegerszeg - Korrupció-ellenes fórumra hívta az érdeklődőket kedden az Együtt – a Korszakváltók Pártja.

Hajdu Péter

A fórumot megelőző sajtótájékoztatón Juhász Péter, a párt alelnöke elmondta, fontosnak tartják, hogy azokon a településeken, ahol a választások során nem voltak elég erősek, növeljék az aktivitásukat. Ennek jegyében fogtak bele az általa néhány hónapja bejelentett antikorrupciós hálózat létrehozásába. Közölte, húsz-harminc településen jártak, hogy a hálózatba pártaktivistákat, szimpatizáns állampolgárokat szervezzenek be. Mint elhangzott, a keddi fórumnak is fontos célja volt, hogy megalapozzák a helyi szervezetük létrehozását.

– Olyan új párt vagyunk, amelynek nyilván nem lehet köze semmiféle korrupcióhoz, a tagjainknak és a vezetőség kilencven százalékának nem volt köze a politikához. Mi egy boldogabb országot szeretnénk elérni. Ehhez demokrácia kell, amelyben az emberek beleszólhatnak a saját sorsuk alakításába, nem csak négyévente a választásokon – mondta többek között Juhász Péter, s hozzátette: – A jelenlegi kormányt, a korrupció kormányát le kell váltani, rá kell tudnunk mutatni, hol és miket lopnak el. Azt látjuk, mindenhol az országban csőstül ömlenek a korrupció-gyanús ügyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!