Zalaegerszeg

2016.06.10. 18:27

Családi nap a csácsi Izsákban

Zalaegerszeg - Mozgalmas családi nap zajlott pénteken az Izsák-iskola udvarán, a programba valamennyi óvodás és iskolás bekapcsolódott.

Magyar Hajnalka

Délután parasztolimpia, családi főzés, kézműves foglalkozás, nyílcsata, kreatív öko-foglalkozás színesítette a rendezvényt, amelyben részt vettek az Izsák Imre Általános Iskola és a Szivárvány Téri Tagóvoda pedagógusai, az oda járó gyerekek és szüleik, s a városrész lakói.

Hátamon a lányom... Vas Tímea  kislányával, Vincze Viktóriával a hátán teljesíti az egyik játékos feladatot (Fotó: Katona Tibor)

A játékos délutánt nagyszabású flashmob követte, amelyben az óvoda és az iskola összes gyermeke közösen énekelte el az Örökségünk című dalt. A rendezvényen Tolvaj Márta alpolgármester mondott köszöntőt, kiemelve a városrészben zajló példaszerű közösségépítést.

Az intézmény hagyományos nyárindító rendezvényén az óvoda közelgő felújítása is okot adott az örömre, Szűcs Róbert vállalkozó át is vette a Szivárvány kulcsait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!