Zalaegerszeg

2016.05.18. 14:50

A hősszerelmes eb otthont és gazdát keres

Zalaegerszeg - Három, sokat szenvedett kutyát mutatunk be gazdikereső sorozatunkban. Érdeklődni róluk a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálatnál lehet.

Varga Lívia

Bubu 4 éves tacskó. Egy balesetben testének nagy felületén sérült a bőr, ám hála a gondos ápolásnak, ebből már csak annyit látni, hogy néhol nem nőtt vissza a szőr, ez azonban semmit nem vesz el Bubu szépségéből.

Bubu tacskó és hősszerelmes (Fotók: Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálat)

Tipikus tacskó és tipikus hősszerelmes, ezért kanok mellé nem, csak ivartalanított szukák mellé ajánlják, beléjük halálosan szerelmes tud lenni. Macskákkal jól kijön, imád labdázni, játszani. Megmentői csak lakásba adják, olyan helyre ahol családtagként kezelik.

Csöpi már ismerős lehet olvasóinknak. A másfél éves kutyát áprilisban mutattuk be hasábjainkon, s hamar jött is a jó hír: gazdára talált. Az öröm azonban nem tartott sokáig, örökbefogadója ugyanis meggondolta magát, így Csöpi, önhibáján kívül, ismét visszakerült a járőrszolgálathoz, s ismét csalódnia kellett.

Csöpi rendkívül kedves lélek

Pedig rendkívül kedves lélek, noha sokat szenvedett már. Korábbi tulajdonosai elköltöztek, őt magára hagyták. Csöpi kan kutya, aktív, jó házőrző. Gazdájának bármit megtesz, csak kosztot és szeretetet kér cserébe.

Hobo 3 éves kan. Az állatvédők a zalaszentlőrinci tábla alatt találták, ott várta vissza „gazdáját”, aki kitette. Társa egy üdítős doboz volt. Hobo jól kijön más kutyákkal, s türelmesen várja, hogy egyszer érte is eljöjjön valaki, akinek élete végéig hű társa lehet.

Hobot kirakták. Azóta türelmesen várja, hogy érte is eljöjjön valaki

Aki szeretné befogadni a három kutyus valamelyikét, hívja 15 után a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálatot a 30/215-2641-es számon.

Címkék#kutya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!