Zalaegerszeg

2017.03.30. 11:59

A jótékonysági gála célja a szakmai képzés színvonalának emelése

Zalaegerszeg – A Hevesi Sándor Színházban jótékonysági gálát rendez április 9-én 17 órakor a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Csány László Szakgimnáziuma.

Hajdu Péter

A rendezvényről a polgármesteri hivatalban tegnap tartott sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester elmondta, hogy noha már évek óta nem a város a szakképzési intézmények fenntartója és működtetője, ennek ellenére szoros a kapcsolat az iskola és az önkormányzat között.

Az önkormányzat a lehetőségeihez képest segíti az szakképző intézményt. A programokról Németh Andrea igazgató szólt. Elmondta, a gála bevételét a szakmai képzés színvonalának emelésére fordítják, s nem titkolt céljuk, hogy az iskola életének sokszínűségét bemutassák a nagyközönségnek. Összesen huszonöt műsorszámmal szórakoztatják a közönséget. Vigh László országgyűlési képviselő elmondta, nagy szükség van az iskolában végzett szakemberekre, s bátorította az intézmény vezetését a létesítmény fejlesztési terveinek elkészítésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!