Zalaegerszeg

2015.10.01. 15:22

Ápolók esküje - Tucatnyian álltak újonnan munkába

Zalaegerszeg - Csütörtökön köszöntötték a Zala Megyei Kórházban a pályakezdő, OKJ-s végzettségű ápolókat, akik érettségi után a Deák Ferenc Szakközépiskola hároméves képzésén szereztek képesítést.

Magyar Hajnalka

Tizenegyen már a nyár folyamán munkába álltak, rajtuk kívül egy pályakezdő szülésznő is gyarapítja ezen túl a szakdolgozók sorait.

A Zala Megyei Kórház új munkaerői: Boronyák Adrienn, Büki Noémi, Farkas Andrea, Horváth Fruzsina, Nagy Veronika, Németh Dóra, Szalai Kitti, Szekér Eszter, Tamás Tímea Mária és Uti Vanessza. A fényképről hiányzik Ragán Viktória és Reizmüller Kata. Számos osztályon találkozhatunk velük (Fotó: Pezzetta Umberto)

A csütörtöki rendezvényen Kovács Erzsébet ápolási igazgató üdvözölte az új kollégákat, s kívánt nekik sok erőt felelősségteljes munkájukhoz. A fiatalok ezt követően letették az esküt. A betegek a szívsebészeten, a traumatológián, az intenzíven, az ortopédián, a gyerekosztályon, a szülészeten és a sebészeten találkozhatnak velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!